KUNSTPROEVEN

03 OKTOBER 2024 16:00-20:00u

Fokker Terminal Den Haag

Heb je zin in een avond vol kunst, bier en plezier? Dan is ons event “Kunstproeven” tijdens Art The Hague iets voor jou! Kom en geniet van een boeiende Art Talk waar we dieper ingaan op het beginnen met het verzamelen van kunst. Laat daarna je smaakpapillen verwennen tijdens de bierproeverij met heerlijke Kompaan bieren. En als kers op de taart sluiten we af met een spannende Art Pubquiz waar je jouw kennis van kunst kunt testen.

Verrijk je geest, verwen je smaak en beleef een onvergetelijke avond vol kunstzinnige belevenissen! Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu jouw plek voor Kunstproeven tijdens Art The Hague!

TICKETS

PROGRAMMA

3 oktober 2024

17:00u ART TALK Kunst voor boven de bank

18:00u Kompaan proeverij

19:00u Art Pubquiz

Image module

ART TALK

Kunst voor boven de bank

17:00u

Introductie kunstverzamelen

Kunst kijken is een vaardigheid die oefening en aandacht vergt. Kunst leren kijken, niet alleen het ontwikkelen van een gevoel voor esthetiek en creativiteit, maar ook het leren ook verbanden te leggen tussen verschillende kunstvormen en -stijlen. Door aandacht te besteden aan details, kleuren, compositie en emoties in kunstwerken, ontwikkel je een dieper begrip en waardering voor de boodschap die de kunstenaar wil overbrengen.

Tijdens deze snelcursus kunnen deelnemers kennismaken met de basisprincipes van kunstverzamelen, zoals het identificeren van hun eigen smaak en stijl, het begrijpen van de waarde van kunstwerken en het navigeren door de kunstmarkt. Door het delen van tips en advies over het starten van een collectie en het ontwikkelen van een kritisch oog, kunnen mensen vol vertrouwen en enthousiasme hun eigen kunstverzamelingsreis beginnen. Een introductielezing is de perfecte manier om de magische wereld van kunstverzamelen te verkennen en nieuwe horizonten te ontdekken.

Image module

Kompaan

bierproeverij

18:00u

Ontdek de perfecte combinatie van ambachtelijk gebrouwen bieren. De bierkenners van Kompaan zullen je begeleiden bij het proeven van verschillende bieren en je meenemen op een smaakvolle reis. Verrijk je zintuigen en beleef een avond vol kunst, cultuur en robuuste en uitdagende smaken. Mis deze unieke ervaring niet en sluit je aan bij onze Kompaan bier proeverij tijdens Art The Hague.

Art

PubQuiz

19:00u

Test je kennis over beroemde kunstenaars, kunststromingen en iconische kunstwerken terwijl je geniet van een gezellige sfeer en heerlijke drankjes. Verzamel je vrienden en vorm een team om de strijd aan te gaan en te laten zien hoe goed jouw kennis van de kunstwereld is. We beloven een avond vol kunst, cultuur en natuurlijk een vleugje competitie. Mis het niet en doe mee aan onze Art Pubquiz – de ultieme uitdaging voor de echte kunstliefhebber!

Image module

Meld je nu aan

voor onze nieuwsbrief!

AANMELDEN